Klasa VB! Zarejestruj się, bierz udział w dyskusjach, oglądaj zdjęcia, czytaj opowiadania lub rozmawiaj na chacie! Baw się na naszym forum!
Chapter jest świetny. Dowiadujemy się dlaczego Karin jest zafascynowana Sasuke. Nie dziwne, bo uratował jej życie. Tylko nie wiedziałem że Shishi Rendan opanował już w lesie śmierci. Myślałem, że dopiero na Eliminacjach splątał ruchy Lee i to stworzył.
Po odcinku widać, że to filler. Hotaru ma "wyryte" Jutsu na plecach. Nani!? (Co!?) Nie można wyryć Jutsu na plecach -.-" Jeden z ANBU wygląda jak Haku (Ta sama fryzura, maska) I ANBU na luzie gada sobie z uciekinierem. Dziwne. Powinni odrazu go zabić. Na dodatek ANBU (Tajny oddział) przedstawia się (LOL) i dowódca ma blizne na oku jak Kakash ;/
Admin
nic nie rozumiem
Adam nie nabijaj se takimi bezsensami postow. Nic nie rozumiesz to nic nie pisz. A i dla ciebie zrobie specjalna wersje tych opisów
Rozdział jest świetny. Dowiadujemy się dlaczego pewna dziewczyna jest zafascynowana jednym z głównych bohaterów. Nie dziwne, bo uratował jej życie. Tylko nie wiedziałem że Ultra Cios Karate opanował już w lesie. Myślałem, że dopiero na Eliminacjach splątał ruchy pewnego kolo i to stworzył.
Po odcinku widać, że to odcinek nie zrobiony profesjonalnie i nie stworzony przez prawdziwego autora Naruto. Pewna baba ma "wyrytą" SuperMoc na plecach. Co!? Nie można wyryć SuperMocy na plecach -.-" Jeden z Tajnych Zabójców wygląda jak postać z jednego z pierwszych odcinków (Ta sama fryzura, maska) I Tajemniczy Zabójca Uciekinierów na luzie gada sobie z uciekinierem. Dziwne. Powinni odrazu go zabić. Na dodatek Tajny oddział przedstawia się (LOL) i dowódca ma blizne na oku jak Nauczyciel głownego bohatera ;/
Admin
i tak nic nie wiem