Vb To My

Klasa VB! Zarejestruj się, bierz udział w dyskusjach, oglądaj zdjęcia, czytaj opowiadania lub rozmawiaj na chacie! Baw się na naszym forum!

Ogłoszenie

Chciałbym powiadomić o powstaniu nowej rangi "Kibel-Fan". Inne rangi moga edytować posty co 300 sekund, pisac kolejne posty co 60 sekund itp. Tej randze usunąłem po jednym zerze na końcu, więc ich limity to 30 sekund czy 6 sekund. Pierwszym Kibel-Fan'em została użytkowniczka maja-albanowska, gdyż większość jej postów to komentarze do Kibla. :) Pozdrawiam Paweł;]Mam EICa;(

#1 2010-02-18 14:28:37

Pawel;]

Admin

8153705
Punktów :   -1 

Kibel Część 1 Dylemat

Męski Kibel…
Bar, palarnia, czytelnia… Legendy głoszą, że kiedyś tam Sikano…
Część 1 Dylemat
Szkolny, Zimowy, Nudny ranek. Zobaczyłem, że moi kumple udali się, do WC. Natychmiastowo udałem się za nimi. Gdy wszyscy zniknęli za ścianką, lub przy zlewach udałem się do jednej z zaśmierdłych kabin. Udałem się do tej najstraszniejszej. Do tej, która ma dziurę w drzwiach i zniszczoną spłuczkę. Koledzy spojrzeli na mnie z podziwem. Spojrzałem do środka. Wszystko było brudne, ale na szczęście miałem chusteczki. Jedną z nich wytarłem klapę i otworzyłem ją. To co ujrzałem było straszne! Wielkie, śmierdzące, brązowe gówno, a wnim zakopana 5-złotówka. Byłem w kropce. Dotknąć gówno czy sobie odpuścić? Podjęłem się zadania.
-Skalpel - Zawołałem do kolegów i przez dziurę w drzwiach podali mi skalpel, który przylepiłem do jednej z kup na ścianie.
-Chusteczki - Dodałem, bo moje się skończyły gdy wymyłem klapę. Otrzymałem paczkę chusteczek.
-Ołówki - Krzyknąłem i otrzymałem aż trzy. Słyszałem, że koledzy są zdziwieni tym o co ich proszę.
-Teraz niech jeden z was odkręci wodę w trzech umywalkach na maksa, drugi niech załatwi mydło i mnóstwo papieru toaletowego, a kolejny niech stanie na straży. Mimo, że byli zdziwieni wykonali moje polecenia. Ja otworzyłem kabinę, zawinąłem ołówki w chusteczki i wyciągnąłem nimi 5 złotych. Następnie biegiem dostałem się do jednej z umywalek i wrzuciłem monetę. Woda przybrała brązową barwę, a moneta dalej się płukała. Zawinąłem ołówki w nowe chusteczki, a stare wyrzuciłem i znów wyjąłem monetę. Wtedy wbiegł Kamil z mydłem i papierem. Podał mi je ciężko dysząc. Filip, który stał tuż obok, bo odkręcał wodę szczelnie zawinął ręce chusteczkami i papierem po czym dokładnie wymył monetę i wrzucił do ostatniej umywalki. Oczywiście zaraz potem wyrzucił chusteczki i pobiegł umyć ręce. Jednak nadal żaden z nas nie odważył się tknąć śmierdzącej monety.
-Pan od WF-u się zbliża! - Rozległ się głos Adiego, który stał na straży. Zdenerwowany stałem z Kamilem i Filipem naprzeciwko umywalki. Nie chcieliśmy, żeby nasze poświęcenia poszły na marnę więc...

Chcesz poznać ciąg dalszy? Więc skomentuj moje opowiadanie i czekaj na kolejną część! Jeśli pojawi się 5 odpowiedzi na mój wątek to pojawi się właśnie Część 2

buÓ Łaaa!

#2 2010-02-19 07:00:53

DragoXXX

Redaktor-Konkursowy

Punktów :   

Re: Kibel Część 1 Dylemat

Dobre, dobre Paweł. Dam ci pięć komentarzy, ale umieść w tym też mnie jako np. kogoś kto gada z tym w-f -istą dla zwłoki.

#3 2010-02-19 15:16:14

Pawel;]

Admin

8153705

Filip twoje komentarze "Dobre" zostaną usunięte ^^ Oczywiście że cię umieszczę. Wystąpisz w Części 3 albo może nawet Części 2

buÓ Łaaa!

#4 2010-02-19 18:55:25

Pawel;]

Admin

8153705

Adam okej dodam cię, ale będziesz dopiero w Części 3, bo Część 2 już mam gotową zapisaną na kompie.

buÓ Łaaa!

#5 2010-02-19 20:02:28

DragoXXX

Redaktor-Konkursowy

Punktów :   

No dobra, kurczę wiesz, że nie lubię czekać ^_^.  Z tąd te posty "Dobre".

#6 2010-02-20 11:34:46

Pawel;]

Admin

8153705

Ukazało się 5 odpowiedzi, ale... 2 Ode mnie i 2 od FZ xD "Kibel Część 2 W szczelinie" Ukaże się, gdy ktoś inny niż Ja, Adam i FZ skomentuje Opowiadanie.

buÓ Łaaa!

#7 2010-02-20 13:28:13

Adam-Iwinski

Admin

4670468
Call me!
Punktów :   
Ile Lat.: 12

kurde usunelem swe posty bo mi jakis blad sie stał!gupio napisałem

JESTEM  TU I TAM

#8 2010-02-23 17:57:06

Kamil

Świeżak

Punktów :   

nieżle

Jestem Kamil

#9 2010-02-24 14:57:24

maja-albanowska

Kibel-Fan

Punktów :   

to było świetne paweł skąt ty bierzesz pomysły?

Stopka forum

RSS