Klasa VB! Zarejestruj się, bierz udział w dyskusjach, oglądaj zdjęcia, czytaj opowiadania lub rozmawiaj na chacie! Baw się na naszym forum!
Moje opowiadanie "Kibel" okazało się być niezbyt udanym. Nie miałem pomysłu na rozwinięcie akcji i zrobienia czegoś ciekawego z taką ilością bohaterów. W kolejnym opowiadaniu - Ogniem i Łyżką - postaram się zrobić:
-Więcej Dialogów
-Więcej Akcji
-Lepszą Fabułe
Jednak te trzy podpunkty oznaczają jedno:
-Mniejszą ilość bohaterów (Na 100% Pojawie się Ja, Kamil i Adi. Co do reszty Bohaterów będzie ich jeszcze dwoje, a wybiore ich spośród: Maji, Filipa J, Filipa Z, Pyszczka, Adama I.)
Fabuła tego opowiadania skupiać się będzie, na tym, że kucharka z SP4 odchodzi na emeryturę i poszukiwana jest nowa kucharka. Znajduje się nowa kucharka, jednak gdy ona gotuje jedzenie znika. Ona twierdzi, że ktoś je zabiera, bo zawsze po zniknięciu okno jest otwarte. Grupa przyjaciół chcę rozwikłać tę zagadkę. Z resztą to właśnie oni pomogli w rozwiązaniu innych spraw dotyczących SP4. Więcej zdradzić nie mogę Obiecuje, że to opowiadanie będzie lepsze od "Kibel". Pozdr0
DragoXXX. Jeszcze nie wiem. Już wybrałęm kolejną postać - PyszczeK. Wybieram osoby do których mogę dopasować ciekawe pomysły Będę Ja, Adi, Kamil, PyszczeK i FJ/FZ
Jeszcze zdecyduje. Ale was najłatwiej dopasować do kolejnego opowiadania. Masz jeszcze szanse
Przepraszam wszystkich bardzo, ale nastąpiła nagła zmiana. Opowiadanie "Ogniem i Łyżką" nie będzie polegało na kradzionym jedzeniu (xD) bo to wydało mi się śmieszne, lecz o 'nawiedzonej' kucharce. Dokładniej to będzie mniej więcej tak:
-Przychodzi Nowa Kucharka
-Bohaterowie poznają nową Kucharkę
-Bohaterom wydaje się, że Kucharka jest dziwna
-Kucharka rzuca klątwe na dwójkę z bohaterów
-'Zaczarowana Dwójka' ma pecha
-Bohaterowie zamierzają zdjąć z siebie klątwe
-... Więcej zobaczycie potem!
Lista bohaterów:
-Paweł - Bohater pierwszoplanowy
-Adi - Bohater pierwszoplanowy
-PyszczeK - Bohater pierwszoplanowy
-Kamil - Bohater pierwszoplanowy