Klasa VB! Zarejestruj się, bierz udział w dyskusjach, oglądaj zdjęcia, czytaj opowiadania lub rozmawiaj na chacie! Baw się na naszym forum!
Witam Dziś odbędzie się Pierwszy Konkurs na Moderatora. Zwycięzca zostaje Moderatorem Na Tydzień. Konkurs będzie miał 2 Etapy. Przedstawiam wam Etap 1. Odpowiedz na Konkursowe Pytanie:
Co zmieniłbyś na naszym forum gdybyś został Moderatorem?
Autorzy trzech najlepszych i najsensowniejszych odpowiedzi przechodzą do Etapu Drugiego.
UWAGA: PROSZĘ WSZYSTKIE PROPOZYCJE ZAPISYWAĆ W JEDNYM POŚCIE, A NIE ROZDZIELAĆ NA KILKA. OSOBA KTÓRA NIE ZASTOSUJE TEJ REGUŁY ZOSTANIE ZDYSKWALIFIKOWANA
P.S. Termin pisania odpowiedzi do Etapu 1 trwa od Dziś (23.02.10) do wieczoru 25.02.10.
EDYTUJĘ: Adam nie doradzaj konkursowiczom. Nie wypominaj błędów bo na tym polega konkurs, że robią to sami bez pomocy. Dowiedzą się co napisali źle przy rozstrzygnięciu. (P.S. Usunąłem twój post.)
-Zmieniłbym na naszym forum żeby były: gry za darmo,komunikacja za darmo,video za darmo.
-chciałbym jeszcze dawać posty do każdego uzytkownika (co najmniej 12)
-bym dbał Zeby na forum było zabawnie,ciekawo i kolorowo.
Ja z kolei zmieniłbym na przykład:
- To, że ktoś pisze posty bezsensowne lub obrażające kogoś, lub te, w których ktoś przeklina, zmieniłbym to usuwając je.
- Posty, które są nie na miejscu tzn. są prawidłowe, tylko nie w tym dziale przenosiłbym do konkretnych działów. Na przykład ktoś pisze, że chce lekcje w odpowiedzi na innym wątku, to ja bym to przeniósł do działu "Chcesz lekcje?".
-Umieściłbym nowy dział "Propozycje", przeznaczony do składania propozycji zmian w naszej stronie. Wtedy wszyscy będą mogli zmieniać forum na lepsze.
Oto niektóre z moich pomysłów. Liczę, że wam się spodobają.
ROZSTRZYGNIĘCIE KONKURSU
Użytkowników było tylko trzech więc do Etapu 2 przechodzą wszyscy Oto wasze błędy:
-Adi. Napisałeś, że dałbyś darmową komunikację - taka już istnieje (Chat) Nie dajemy użytkownikom postów! Cenię to, że chcesz dbać o forum
-FilipJ. Już istnieje dział, w któym można dawać śmieszne zdjęcia (Fotki). I skopiowałeś pomysł FZ o zakazie obrażania użytkowników. Wchodzenie na stronę ma sprawiać przyjemność - To jest fajne
-FZ. Wszystko bardzo trafne, ale dział "Propozycje" istnieje od dnia, w którym zostałem Adminem
Etap 2 Drugi odbędzie się jutro po szkole Pozdrooo!!!