Klasa VB! Zarejestruj się, bierz udział w dyskusjach, oglądaj zdjęcia, czytaj opowiadania lub rozmawiaj na chacie! Baw się na naszym forum!
Gość
ej jak sie pisze motorynzancja czy motoryzancja te pytania mnie irytujem jeseli bendzie ktos wiedzial to niech napisze oki:)
Admin
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Owszem jest FJ. Ale ktoś musi cię zdyscyplinować, bo ludzie wracają ze szkoły i widzą całe forum zaśmiecone twoimi postami, w których kłócisz się, popełniasz takie błędy, że zdanie traci sens, przeklinasz itp. Jakbym ci na to pozwolił to Forum tez byłoby beznadziejne, bo nieszłoby odnaleźć się w bezsensach od Filipa J. Wiem, że zachowuje się dziwnie, ale musi tu być jakis porządek.
EDYCJA:Nie znam słów: Jesu, jesnemu, wienkszosc, samuch, klasistuw, jednaksie, przz
EDYCJA2:Jeśli ja zachowuje się jak starszy człowiek to ty zachowujesz się jak Dziecko !@#@!%& *()*&^ %$#$$ %^&*(&^%$ #$$%^ &*^% $#$ %^&*& ^%$#$%^ (Cenzura ekstremalna ) Kilka rad: Kup sobie słownik. Znając życie i tak nie starczy więc kup sobie drugi
Przeczytaj jeszcze raz posta zanim go opublikujesz i sprawdź czy ma jakikolwiek sens